Späť na témy
Iné témy o autách značky MERCEDES-BENZ, ktoré vás môžu zaujímať
Otazka
MERCEDES-BENZ Trieda A (W168)
3
208
20.01.25
Zdar chlapi prestala fungovat zadna smerovka prava amiesto nej blika cervena obrisova neviete poradit kde je problem
MERCEDES-BENZ Trieda C Saloon (W204)
2
998
23.11.23
ABS,ESP
MERCEDES-BENZ Viano (W639) (09.2003 - ...)
2
105
20.08.25
Samovoľné zvyšovanie otáčok motora čo je možná príčina?
MERCEDES-BENZ Trieda C Saloon (W203)
2
588
26.04.22
Nasavanie vzduchu,poloha plynoveho pedala.
MERCEDES-BENZ Trieda C Saloon (W203)
1
488
11.08.21
Svetlo
MERCEDES-BENZ Trieda B (W245)
1
803
27.09.22
Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.

NASKENUJ MA
Zdravim
Chcel by som poprosit o radu mam mercedes B180CDI 2008. Problem ktory sa mi vyskytol je ze jedneho dna pocas jazdy som zastavil na krizovatke a ked som sa chcel rozbehnut islo to velmi tazko ako keby sa auto dusilo ziadna kontrolka nesvietila ale prestalo fungovat turbo (auto nemalo tah) Na dalsi den uz svietila aj kontrolka motora a problem bol uz iba s tim ze auto nemalo tah V serise to neukazalo nic na diagnostike ale povedali mi ze pravdepodobne odislo turbo ale ze pokojen mozem jazdit na aute aj bez turba. O par dni na to mi odisla baterka tak som kupil novu a auto islo nastartovat no ked som na dalis den isiel staru baterku odniest do zberneho dvora auto skapalo a nenastartovalo uz.(priosiel som na krizovatku isiel som sa rozbehnut auto preslo mozno meter horko tazko a zhaslo uz neslo ani nastartovat tak sme ho museli tlacit domov. Kontrolka motora stale svieti aj svietila auto nejde a v servise maju dovolenku. Chcel by som sa spytat ci nahodou neviete co by to mohlo byt podla toho co som cital na forach to moze byt cokolvek ale turbo sa tam moc nespomyna. Minuly rok som dal menit vsetky Zhavice , EGR, a cistili mi filter pevnych castic. Do aut sa vobec nevyznam takze len tak tapem preto som sa chcel obratit na Vas a poprosit o radu/pomoc.
Za odpoved dakujem Stevo