Späť na témy

Čo je s turbom? SEAT Leon I Hatchback (1M1) (11.1999 - 06.2006)

@user_3370367
18.02.2025 00:04
Člen

Ahojte. Mám problém. Kúpil som auto Seat Leon 1.9 TDI 81kw. Predajca ma upozornil na chybu že auto za studena divne skáče a potrebuje obrovské otáčky ale že sa to dá ľahko poriešiť (auto som kúpil tak či tak keďže šlo o dobrý peniaz). Chlapci menili stred turba a nejak som sa tam šparali lebo keď idem 50km/h na 3ke tak auto stratí ťah a padajú otáčky, skúsil som dať 2ku a vystrelilo ma to na 70km/h čo je celkom dosť 😅 auto keď naštartované stojí šak svojvoľne si dvihne otáčky a turbo začne hulákať. Vedeli by ste mi poradiť čo s tým môže byť? Dá sa to nejak “naštelovať”?

Zahájená

18.02.25

Posl. odpoveď

21.02.25

Odpovede

1

Zobrazenia

89

• TOYOTA 4 RUNNER (KZN18_, VZN18_, RZN18_) 2.7 4WD (RZN185_)
    @Jessica_L
    21.02.2025 10:41
    Člen
    Musíte pripojiť diagnostický stojan a prečítať chybové kódy. Kódy budú indikovať problém.
    Treba sa obrátiť na chápavého diagnostika. Musíte sa pozrieť na rôzne zaťaženia a režimy, aké indikátory sa zobrazujú online za týchto podmienok. Pripojte tester a pozrite si online hodnoty, zopakujte podmienky, aby si ich technik mohol pozrieť a skontrolovať normálne alebo nie. Potom bude môcť pán navrhnúť, čo robiť.
Autodoc CLUB App icon
Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.
Skenovať QR kód pre aplikáciu AUTODOC CLUB
NASKENUJ MA