Čo je s turbom? SEAT Leon I Hatchback (1M1) (11.1999 - 06.2006)
TOYOTA 4 RUNNER (KZN18_, VZN18_, RZN18_) 2.7 4WD (RZN185_)@Jessica_L21.02.2025 10:41ČlenMusíte pripojiť diagnostický stojan a prečítať chybové kódy. Kódy budú indikovať problém.
Treba sa obrátiť na chápavého diagnostika. Musíte sa pozrieť na rôzne zaťaženia a režimy, aké indikátory sa zobrazujú online za týchto podmienok. Pripojte tester a pozrite si online hodnoty, zopakujte podmienky, aby si ich technik mohol pozrieť a skontrolovať normálne alebo nie. Potom bude môcť pán navrhnúť, čo robiť.

Ahojte. Mám problém. Kúpil som auto Seat Leon 1.9 TDI 81kw. Predajca ma upozornil na chybu že auto za studena divne skáče a potrebuje obrovské otáčky ale že sa to dá ľahko poriešiť (auto som kúpil tak či tak keďže šlo o dobrý peniaz). Chlapci menili stred turba a nejak som sa tam šparali lebo keď idem 50km/h na 3ke tak auto stratí ťah a padajú otáčky, skúsil som dať 2ku a vystrelilo ma to na 70km/h čo je celkom dosť 😅 auto keď naštartované stojí šak svojvoľne si dvihne otáčky a turbo začne hulákať. Vedeli by ste mi poradiť čo s tým môže byť? Dá sa to nejak “naštelovať”?