Späť na témy

Recenzia na značku NGK

@jakubovamirosla
21.09.2020 12:00
Člen

Zapaľovacie sviečky som vyberal dlho, keďže predtým boli sviečky nie veľmi dobrej kvality a motor nepracoval hladko. Bolo mi odporučené dať sviečky NGK a okamžite som pocítil rozdiel: motor beží hladko a bez vibrácií.

Zahájená

21.09.20

Posl. odpoveď

28.09.20

Odpovede

2

Zobrazenia

725

• @jelababka
    24.09.2020 14:29
    Člen
    Rozhodol som sa tiež kúpiť sviečky NGK a našiel som túto informáciu: na centrálnej elektróde je medená tyč, ktorá urýchľuje ochladenie. Zapaľovacia sviečka sa vďaka tomu príliš nezahrieva a netvoria sa na nej tak rýchlo sadze. Dizajn je jednodielny a úplne utesnený, takže kondenzát pre ňu nie je strašný. Zatiaľ ich testujem, ale celkovo som spokojný: Po nasadení týchto sviečok všetky „choroby“ motora zmizli: výkon je normálny, výfuk zdravý, motor prestal bežať.  
  • @frederikvlckova
    28.09.2020 02:36
    Člen
    Už dlho vyberám sviečky do auta medzi výrobcámi. A nakoniec som v jednom z obchodov kúpil zapaľovacie sviečky NGK BP6E. Úprimne poviem, o zakúpený produkt nebol som prekvapený. Ale výsledok testu na mojom aute ma príjemne potešil.
Autodoc CLUB App icon
Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.
Skenovať QR kód pre aplikáciu AUTODOC CLUB
NASKENUJ MA