Späť na témy

Recenzia na značku NGK

  • @jakubovamirosla Sep 21, 2020
    Člen

    Zapaľovacie sviečky som vyberal dlho, keďže predtým boli sviečky nie veľmi dobrej kvality a motor nepracoval hladko. Bolo mi odporučené dať sviečky NGK a okamžite som pocítil rozdiel: motor beží hladko a bez vibrácií.

    Odpovedať

    Zahájená

    21.09.20

    Posl. odpoveď

    28.09.20

    Odpovede

    2

    Zobrazenia

    295

  • @jelababka Sep 24, 2020
    Člen

    Rozhodol som sa tiež kúpiť sviečky NGK a našiel som túto informáciu: na centrálnej elektróde je medená tyč, ktorá urýchľuje ochladenie. Zapaľovacia sviečka sa vďaka tomu príliš nezahrieva a netvoria sa na nej tak rýchlo sadze. Dizajn je jednodielny a úplne utesnený, takže kondenzát pre ňu nie je strašný. Zatiaľ ich testujem, ale celkovo som spokojný: Po nasadení týchto sviečok všetky „choroby“ motora zmizli: výkon je normálny, výfuk zdravý, motor prestal bežať.  

    Odpovedať
  • @frederikvlckova Sep 28, 2020
    Člen

    Už dlho vyberám sviečky do auta medzi výrobcámi. A nakoniec som v jednom z obchodov kúpil zapaľovacie sviečky NGK BP6E. Úprimne poviem, o zakúpený produkt nebol som prekvapený. Ale výsledok testu na mojom aute ma príjemne potešil.

    Odpovedať

Príspevky môžu komentovať registrovaní užívatelia

Nainštalujte si aplikáciu AUTODOC CLUB!

Váš osobný správca nákladov na auto, tipy na údržbu auta, pripomienky o nadchádzajúcich udalostiach a servisných intervaloch, pokyny k svojpomocnej oprave – všetko vo vašom smartphone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovať

Pre stiahnutie aplikácie:

Autodoc CLUB App icon