vymontovanie spätného zrkadla RENAULT SCÉNIC II (JM0/1_)
@Duno
22.02.2021 13:12
Člen
Čaute borci ako demontujem spätné zrkadlo ?? našiel som tam len jeden “poisťovací” šróbik a neviem ho vytiahnuť… ak by som ešte by som pripojil jednu otázku snímač vonkajšej teploty mi ukazuje o 10 stupňov menej ako je reálne (na fórach som našiel vždy len vyššie hodnoty vôbec nie keď ukazuje menej ) v čom môže biť problém ….čidlo nie je prasknuté a taktiež sa v ňom ani v jeho okolí v zrkadle nenachádzala voda ďakujem za odpovede
@Tomáš Paškovič02.03.2021 18:29ČlenAk chcete demontovať zrkadlo, musíte odskrutkovať dve skrutky a odpojiť konektor.Postupnosť je nasledovná:1. Zrkadlo otočíme do strany proti pohybu auta (akoby sme ho sklopili do protismeru).Vidíme vybranie so skrutkou2. Nájdite vybranie so skrutkou v kryte zrkadla.3. Vezmite torx T27 (šesťhranný) a opatrne odskrutkujte skrutku. Nemusíte ho úplne vyberať.4. Otvorte dvere a nájdite druhú skrutku.5. Vezmite torx T20 a opatrne odskrutkujte skrutku.6. S trochou snahy potiahnite zrkadlo k sebe, aby ste uvoľnili západku z tela.7. Odpojte konektor stlačením jazýčka.8. Zrkadlo je úplne odstránené.snímač vonkajšej teploty - toto je pre autoelektrikára