Späť na témy

Batérie VARTA

  • @kornelia91 Sep 23, 2020
    Člen

    Dobrý deň, po 5 rokoch natívna batéria zomrela, teraz stojím pred výberom, ktorú si zvoliť, mnohí radia značke VARTA, ako dlho im vydržia batérie a budú s nimi problémy?

    Odpovedať

    Zahájená

    23.09.20

    Posl. odpoveď

    02.10.20

    Odpovede

    3

    Zobrazenia

    282

  • @zlatko86 Sep 24, 2020
    Člen

    Fungoval normálne 8 mesiacov a zamrzol pri prvom mraze na 28 stupňov, vo výsledku sa ukázalo, že varta je vyrobená pre ázijské krajiny.  

    Odpovedať
  • @ncuntalova Sep 28, 2020
    Člen

    Mám už druhý krát batériu Varta, ale všimol som si jednu pravidelnosť už 5 rokov, všetko funguje dobre, žiadne sťažnosti a za každého počasia sa to naštartovalo bez problémov, ale po tejto dobe okamžite zomrie, nechce ani otvoriť dvere. Napriek tomu som s kvalitou spokojný a cena prijateľná, rozhodol som sa, že si stále vezmem batérie tejto spoločnosti.  

    Odpovedať
  • @abaran Oct 02, 2020
    Člen

    Za 8 rokov používania nemám s touto batériou vôbec žiadne sťažnosti, auto sa naštartuje o pol otáčky, aj keď teraz v zime som si ho už začal nosiť domov, pretože chápem, že už nie je mladý a nemusí odolávať mrazu, ale je to pochopiteľné načasovanie každý náhradný diel má platnosť. Veľmi ma potešil, fungoval na vieru a pravdu. Odporučam.

    Odpovedať

Príspevky môžu komentovať registrovaní užívatelia

Nainštalujte si aplikáciu AUTODOC CLUB!

Váš osobný správca nákladov na auto, tipy na údržbu auta, pripomienky o nadchádzajúcich udalostiach a servisných intervaloch, pokyny k svojpomocnej oprave – všetko vo vašom smartphone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovať

Pre stiahnutie aplikácie:

Autodoc CLUB App icon