AUTODOC FÓRUM / Diskusie o autách podľa značky / FORD / Ford Mondeo 4 udáva chybu P2636 Palivové čerpadlo s nízkym prietokom

Späť na témy

Ford Mondeo 4 udáva chybu P2636 Palivové čerpadlo s nízkym prietokom
FORD MONDEO IV (BA7)

  • @barankaela Sep 21, 2020
    Člen

    Dobrý deň, posledných 40 tisíc km sa pravidelne objavuje chyba problému s nízkym prietokom / výkonom palivového čerpadla P2636. Jedná sa o nízkotlakové palivové čerpadlo v nádrži. Motor sa naštartuje zreteľne, služba chybu odstráni a po chvíli sa kontrolný motor znovu rozsvieti. Náklady na čerpadlo sú pomerne vysoké. Čítal som fóra, kde niektorí ľudia píšu, že najazdia 100 tisíc km a nevenujú pozornosť tomuto problému a všetko je v poriadku. A jeden človek zmenil čerpadlo v záruke a po 15 tisíc km sa táto chyba objavila znova. ? Motor 1,6 ECOBOOST.

    Odpovedať

    Zahájená

    21.09.20

    Posl. odpoveď

    24.09.20

    Odpovede

    3

    Zobrazenia

    431

  • @hjakubova Sep 22, 2020
    Člen

    Zdá sa, že nemáte problém s pumpou, pozrite si elektrinu, kable a konektory.  

    Odpovedať
  • @berta60 Sep 23, 2020
    Člen

    Najskôr zmerajte skutočný tlak, ktorý čerpadlo dodáva. Môžno že vyberia riadiacu jednotku pre toto čerpadlo. Alebo na ňom máte možno znečistený filter.  

    Odpovedať
  • @balogovajulia Sep 24, 2020
    Člen

    Mal som niečo podobné, ukázalo sa to ako snímač tlaku paliva, vymenený a všetko sa stalo v poriadku, je to oveľa lacnejšie ako nové čerpadlo.

    Odpovedať

Príspevky môžu komentovať registrovaní užívatelia

Nainštalujte si aplikáciu AUTODOC CLUB!

Váš osobný správca nákladov na auto, tipy na údržbu auta, pripomienky o nadchádzajúcich udalostiach a servisných intervaloch, pokyny k svojpomocnej oprave – všetko vo vašom smartphone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovať

Pre stiahnutie aplikácie:

Autodoc CLUB App icon