Späť na témy
Iné témy o autách značky CITROËN, ktoré vás môžu zaujímať
ako vymeniť termostat na citroen xsara 1,4i r.v. 2002
CITROËN XSARA (N1)
4
211
30.06.23
množstvo oleja v motore pri výmene spolu s filtrom
CITROËN C3 Aircross II (2R_, 2C_)
4
233
29.06.23
Elektrika
CITROËN
3
618
18.10.25
Neštaruje
CITROЁN C5 II Hatchback (08.2004 - ...)
2
142
06.05.25
Výmena predného tlmiča C5
CITROËN C5 III Kombi (RW_)
2
674
26.10.21
Môže sa brzdová kvapalina zmiešať?
CITROËN C3 I Hatchback (FC_, FN_)
1
466
25.06.20
Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.

NASKENUJ MA
Vedel by mi niekto poradiť ako neprísť o srdcovku, AUTO SI CHCEM PONECHAŤ, a to myslím že mnohý chlapi tak uvažujú alebo sa mýlim? Kupujem auto za moje zdanené peniaze, opravujem ho za moje zdanené peniaze a samozrejme ešte zaplatím DPH štátu keď mám pokazené auto a dám si ho opraviť. Akým právom musím odovzdať MOJE auto do šrotoviska? Je to výlučne moje vlastníctvo a nikto nemá právo rozhodovať za mňa čo s ním urobím. To si ho už ako nemôžem po odhlásení ponechať ani u mňa v garáži? Je to môj majetok a podla mňa nemá právo nikto o mojom majetku rozhodovať.
Zákon by mal tvrdo riešiť iba odstavené vraky na verejných priestranstvách. Lenže to by nesmeli existovať šrotový baróni previazaný na zákonodarcov. Napríklad kupis si dost hodnotne auto, nemas havarijne ale len zakone poistenie. v zime na našich neudrziavanych cestách nemás problém mrdnuť do jarku. Auto zničené, prevodovka a niečo z dielov sa dá pouzit, ty mas len jedine východisko, odpredat za 30 eur auto aby neboli dalšie problémy.
Zmrd v zberni si diely predá A TOTO JE SUPER SPRAVODLIVOSŤ.
A INDIÁNI tiež odhlasujú autá?