Späť na témy

Prečo musím nasilu zošrotovať moje auto. CITROЁN Xsara Hatchback (N1) (04.1997 - 12.2005)

CITROËN XSARA (N1) 1.4 i
@Robo2000
14.09.2025 09:22
Člen

Vedel by mi niekto poradiť ako neprísť o srdcovku, AUTO SI CHCEM PONECHAŤ, a to myslím že mnohý chlapi tak uvažujú alebo sa mýlim? Kupujem auto za moje zdanené peniaze, opravujem ho za moje zdanené peniaze a samozrejme ešte zaplatím DPH štátu keď mám pokazené auto a dám si ho opraviť. Akým právom musím odovzdať MOJE auto do šrotoviska? Je to výlučne moje vlastníctvo a nikto nemá právo rozhodovať za mňa čo s ním urobím. To si ho už ako nemôžem po odhlásení ponechať ani u mňa v garáži? Je to môj majetok a podla mňa nemá právo nikto o mojom majetku rozhodovať.

Zákon by mal tvrdo riešiť iba odstavené vraky na verejných priestranstvách. Lenže to by nesmeli existovať šrotový baróni previazaný na zákonodarcov. Napríklad kupis si dost hodnotne auto, nemas havarijne ale len zakone poistenie. v zime na našich neudrziavanych cestách nemás problém mrdnuť do jarku. Auto zničené, prevodovka a niečo z dielov sa dá pouzit, ty mas len jedine východisko, odpredat za 30 eur auto aby neboli dalšie problémy.

Zmrd v zberni si diely predá A TOTO JE SUPER SPRAVODLIVOSŤ.

A INDIÁNI tiež odhlasujú autá?

Zahájená

14.09.25

Posl. odpoveď

14.09.25

Odpovede

0

Zobrazenia

29

Autodoc CLUB App icon
    Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.
    Skenovať QR kód pre aplikáciu AUTODOC CLUB
    NASKENUJ MA