AUTODOC FÓRUM / Diskusie o autách podľa značky / CITROËN / Problém s motorom Citroën ZX.

Späť na témy

Problém s motorom Citroën ZX.
CITROËN ZX (N2)

  • @labudabelo Sep 23, 2020
    Člen

    Môže mi niekto povedať. Auto štartuje veľmi zle, musíte asi pol minúty otáčať štartérom. Ale keď sa naštartuje, udržiava si minimálne 2 000 ot./min na voľnobežných otáčkach. V čom je problém? Niekto hovorí o vstrekovači, druhý o regulátore voľnobežných otáčok. Všetko to začalo mimochodom po výlete cez mláky počas silného dažďa. Všeobecne mi povedzte, ak niekto vie.

    Odpovedať

    Zahájená

    23.09.20

    Posl. odpoveď

    24.09.20

    Odpovede

    1

    Zobrazenia

    249

  • @jakubovapatrik Sep 24, 2020
    Člen

    Je potrebné diagnostikovať injektor. Všeobecne to vyzerá ako nesprávna činnosť ventilu XX – možno je potrebné ho vyčistiť, alebo len zapojenie po jazde cez kaluže nedáva ventilu signál. Približne rovnaké príznaky však môže spôsobiť nepracujúci podtlakový snímač sacieho potrubia alebo snímač teploty vzduchu alebo všeobecne akýkoľvek snímač, na základe ktorého ECU zostavuje vstrekovacie stoly – inak vstúpi do núdzového režimu a funguje takto. A nakoniec, ak je vzduchový filter mokrý, potom cez neho nie je vzduch dobre tlačený … Niečo také vo všeobecnosti.

    Odpovedať

Príspevky môžu komentovať registrovaní užívatelia

Nainštalujte si aplikáciu AUTODOC CLUB!

Váš osobný správca nákladov na auto, tipy na údržbu auta, pripomienky o nadchádzajúcich udalostiach a servisných intervaloch, pokyny k svojpomocnej oprave – všetko vo vašom smartphone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovať

Pre stiahnutie aplikácie:

Autodoc CLUB App icon