recenzia na značku K&N
- @miloslavaslobod23.09.2020 16:03ČlenFilter má na začiatku veľkú prietokovú kapacitu a vynikajúcu filtráciu, ale stojí za to častá výmena a čistenie v porovnaní so štandardnými (štandardnými) filtrami. Tieto filtre sú navrhnuté tak, aby zvyšovali výkon a zrýchlenie, čo zaisťuje vysoký prietok. zmes vzduchu na spaľovanie Tieto filtre je možné umývať a opätovne použiť, ale pokiaľ ide o mňa, veľmi sa mi nechce ...
- @margita6824.09.2020 15:14ČlenDal som nulu z K&N. Hneď po namontovaní som upozornil na smrkanie motora pri akcelerácii. Aj keď už možno to už existovalo aj predtým, nevenoval som tomu pozornosť. Skutočne som nepocítil žiadne zvýšenie výkonu, ani zníženie spotreby paliva, ale od nízkych otáčok začal naberať energickú rýchlosť. Po takmer 10 tisíc najazdených kilometroch je filter ako nový. Celkovo dobrý dojem zanecháva
- @mojmir5828.09.2020 02:54ČlenPre seba Filtre K&N KN-1 nainštaloval olejový filter, dlho mi radili, ale prišlo len na toto. Aj keď sa mi páči všetko, je skvelé jazdiť s ním, olej teraz netečie, vždy zostáva na rovnakej úrovni. dobre, príliš sa nezašpiní, vždy je viac či menej priehľadný. Samotný filter nie je veľmi drahý, ako väčšina z nich, takže výber je veľmi bohatý.

Majú filtre od tejto spoločnosti nejaký vplyv na dynamiku a podobne? Zaujímajú ma názory na vzduchové a olejové filtre od tejto spoločnosti