Vyhlásenie o odmietnutí zodpovednosti
Ako vymeniť palivový filter na Ford Fiesta JA8 – návod na výmenu
stiahnutí:
1
Zobrazenia:
90

Odporúčaný interval výmeny pre kategóriu súčiastok Palivový filter : 3 year / 60000 km
Dôležité!
Tento proces výmeny môžete použiť pre model:
FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.4 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.6 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.6 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.5 TDCi … Zobraziť viac
Postup sa môže mierne meniť podľa dizajnu auta.
FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.4 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.6 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.6 TDCi, FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.5 TDCi … Zobraziť viac
Postup sa môže mierne meniť podľa dizajnu auta.
Ako vymeniť palivový filter na FORD FIESTA JA8 [NÁVOD AUTODOC]

Všetky diely, ktoré potrebujete vymeniť – Palivový filter pre Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) a iné modely FORD
Palivový filter
Alternatívne produkty

Univerzálny čistiaci sprej
Nástavec č. 8
Hviezdicový nástavec Torx T15
Ráčňový kľúč
Momentový kľúč
Odvzdušňovací set
Plochý Skrutkovač
Chránič blatníka
Výmena: palivového filtra – Ford Fiesta JA8. Odporúčajú odborníci z AUTODOC:
- Zaistite adekvátnu ventiláciu na pracovisku. Výpary z paliva sú jedovaté.
- Celý postup práce vykonajte pri vypnutom motore.
Výmena: palivového filtra – Ford Fiesta JA8. Postupujte podľa nasledovného procesu:
- Krok 1Otvorte kapotu.
- Krok 2Na ochranu laku a farby a plastových prvkov auta použite ochranné kryty na blatníky.
- Krok 3Odstráňte kryt motora.Výmena: palivového filtra – Ford Fiesta JA8. Tip od AUTODOC:Zdvihnite kryt motora súčasným držaním na oboch stranách.Pri odstraňovaní súčiastky neaplikujte mnoho sily. Inak by ste mohli poškodiť súčiastku.
- Krok 4Odskrutkujte fixačné skrutky svorky palivového filtra. Použite nástavec č.8. Použite ráčňový kľúč.
- Krok 5Vyčistite upevňovacie prvky hadičiek na dodávku paliva. Použite viacúčelový čistiaci sprej.
- Krok 6Odpojte konektor snímača tlaku paliva.
- Krok 7Stlačte držiaky a odpojte palivové potrubie od krytu palivového filtra. Použite plochý skrutkovač.AUTODOC odporúča:Pracujte opatrne! Z krytu filtra a z hadičiek môže unikať palivo.
- Krok 8Odpojte konektor snímača tlaku paliva.
- Krok 9Uvoľnite upevnenie palivového filtra. Použite nástavec č.8. Použite ráčňový kľúč.
- Krok 10Odstráňte palivový filter.
- Krok 11Vyčistite palivový filter. Použite viacúčelový čistiaci sprej.
- Krok 12Odskrutkujte upevňovacie prvky krytu uloženia palivového filtra. Použite hviezdicový Torx T15. Použite ráčňový kľúč.
- Krok 13Odstráňte kryt uloženia palivového filtra.
- Krok 14Vyčistite uloženie a kryt palivového filtra. Použite viacúčelový čistiaci sprej.
- Krok 15Nainštalujte a upevnite uzáver krytu palivového filtra. Použite hviezdicový Torx T15. Použite ráčňový kľúč.
- Krok 16Nainštalujte nový palivový filter.Výmena: palivového filtra – Ford Fiesta JA8. Odporúčajú odborníci z AUTODOC:Vždy používajte iba kvalitné filtre.
- Krok 17Zaskrutkujte montážnu svorku palivového filtra. Použite nástavec č.8. Použite ráčňový kľúč.
- Krok 18Pripojte konektor snímača tlaku paliva.
- Krok 19Zapojte palivové hadice k palivovému filtru a uzamknite upevňovacie svorky.
Bol tento návod užitočný?
Prosím, ohodnoťte tento návod na úrovni od 1 do 5. Ak máte nejaké otázky, neváhajte sa nás opýtať.
Hlasy od používateľov: 0
Potrebujete nové pneumatiky?
Zistite, ktoré veľkosti pneumatík a diskov sú kompatibilné s modelom FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8)
Obľúbené návody na údržbu modelu Ford Fiesta Mk6
Kompletné návody pre výmenu súčiastky Palivový filter na rôznych modeloch FORD FIESTA
Odomknite svojho asistenta údržby auta!
Sledujte svoje výdavky, spravujte záznamy, plánujte výmeny a mnoho ďalšieho.
Tipy a triky pre FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8)
Zobraziť viac
- Ako obnoviť ráfy kolies | AUTODOC tipy
- Čo robiť, ak sa kapota tvojho auta nedá otvoriť | Tipy AUTODOC
- 5 príčin poruchy turbodúchadla | Tipy AUTODOC
- Kontrola štartéra bez jeho odstránenia | AUTODOC tipy
Najčastejšie menené autodiely na aute FORD FIESTA
Je čas na výmenu dielov? Získaj ešte výhodnejšie ponuky v našej nákupnej aplikácii.

NASKENUJ MA